Individuálna účtovná závierka za rok 2011 v organizáciách štátnej správy a samosprávy - Majorová, Miriam
Zmysel účtovnej závierky. Všeobecné záväzné predpisy upravujúce zostavenie individuálnej účtovnej závierky. Ilustračné príklady.