Nový reklamný model Facebooku ste vy - Hof D., Robert
V súčasnosti je prekvapujúce, že Facebook sa veľkým reklamným spoločnostiam musí ponúkať. Na budúci rok sa očakáva príchod Facebooku na burzu. Facebook ešte stále mnohé značky nepresvedčil. Sociálne médiá ponúkajú lákavé možnosti, ako strhnúť pozornosť konzumentov spôsobmi, ktoré sú odlišné od reklamy vo výsledkoch vyhľadávania, či banneroch. Reklamné tržby Facebooku sú stále ďaleko za televíziou či Googlom, ale ich rast je omnoho vyšší ako u oboch konkurentov. Príklad luxusnej módnej značky Burberry, ktorá spustila skúšobnú reklamu na Facebooku.