Poznatky o strategickej kontrole ako súčasti procesu strategického riadenia - Hudáková, Ivana, 1976-
Teoretické poznatky a poznatky z praxe o strategickej kontrole ako súčasti procesu strategického riadenia. Kontrola ako jedna zo základných funkcií manažmentu. Manažérska kontrola, úlohy kontroly a splnenie podnikových cieľov.