Fundamenty cenového rozhodovania firiem uplatňované v oligopolnej trhovej štruktúre - Kintler, Jakub, 1979-
Oligopolná trhová štruktúra. Modely správania sa firiem na oligopolnej trhovej štruktúre - homogénny produkt. Model oligopolu so zalomenou dopytovou krivkou. Modely správania sa firiem na oligopolnej trhovej štruktúre - diferencovaný produkt. Postupnosť krokov analýzy vplyvu zmien cenovo-konkurenčných stratégií firiem. Cenová stratégia firmy pôsobiacej v oblasti chemického priemyslu.