Shift Contagion with Endogenously Detected Volatility Breaks: The Case of CEE Stock Markets - Baumöhl, Eduard, 1982-
Použitie údajov z búrz cenných papierov z troch stredoeurópskych a východoeurópskych (CEE) krajín a dvoch vyspelých krajín na prezentovanie metodológie validity existencie nákazy medzi týmito finančnými trhmi. Popis dát a metodológia. Empirické výsledky. Závery.