Vplyv priamych zahraničných investícií na rozvoj regiónov Slovenskej republiky - Neumannová, Anna
Priame zahraničné investície ako zdroj ekonomického rastu. Najefektívnejší nástroj podpory a zvýšenia konkurencieschopnosti krajiny. Nerovnomernosť prílevu priamych zahraničných investícií do jednotlivých regiónov a odlišná miera ich vplyvu na nezamestnanosť a tvorbu pracovných miest v SR.