Posouzení konkurenceschopnosti Ruska podle ukazatelů kvality institucionálního prostředí a jejich komparace se zeměmi BRIC - Kovářová, Jana
Vymedzenie pojmu konkurencieschopnosť. Makroekonomická konkurencieschopnosť. Meranie národnej konkurencieschopnosti. Konkurencieschopnosť ruskej ekonomiky. Hodnotenie konkurencieschopnosti Ruska podľa WEF a IMD.