Kvantitatívna analýza konkurencieschopnosti regiónov krajín V4 - Furková, Andrea, 1975-
Metodológia na analýzu regionálnej konkurencieschopnosti. Analýza obalov dát. Analýza stochastickej hranice. Dáta a špecifikácia modelov.