Modelovanie cenotvorby benzínu v SR - Lukáčik, Martin, 1974-
Prehľad o súčasnom stave skúmanej problematiky. Analýza cenotvorby benzínu na Slovensku. Modely a metódy využité pri analýze. Výsledky analýzy.