Zhodnotenie fiškálnej decentralizácie v Slovenskej republike - Palko, František, 1972-
Vyhodnotenie zámerov a princípov fiškálnej decentralizácie v Slovenskej republike. Princípy financovania územných samospráv a analýza ich dodržiavania z hľadiska doterajšej praxe. Dopady parametrických zmien fiškálnej decentralizácie.