Využitie niektorých modelov verejno-súkromného partnerstva ako zdroja financovania environmentálnych investícií v mestách a obciach - Romančíková, Eva
Modely verejno-súkromného partnerstva, ktoré umožňujú mestám a obciam riešiť environmentálne problémy v intenciách zabezpečenia trvalo udržateľného rozvoja. Využitie hlavne v oblasti odpadového hospodárstva a vodného hospodárstva, ale aj v oblasti zvyšovania energetickej účinnosti.