Cenové rozhodovanie v priebehu životného cyklu produktu - Šagátová, Slavka, 1975-
Vnímanie životného cyklu produktu. Teória životného cyklu a cenové rozhodnutia. Fáza uvedenia produktu na trh a ceny. Fáza rastu produktu a ceny. Fáza zrelosti produktu a ceny. Fáza poklesu predaja produktu a ceny. Vzájomný vzťah medzi cenou, nákladmi a objemom produkcie počas životného cyklu.