Explicitná charakteristika podnikateľskej stratégie - Slávik, Štefan, 1955-
Stratégia ako bežná súčasť podnikového manažmentu a slovníka manažérov. Štandardizácia základných zložiek stratégie. Charakterizovanie stratégie ex post. Rozdelenie stratégie do skupín a koncepty podnikateľskej stratégie.