Vliv zdanění na dlouhodobý ekonomický růst - Kotlán, Igor
Zhodnotenie možností existencie reálnych efektov daňového zaťaženia a konkrétnych typov daní na životnú úroveň a dlhodobý ekonomický rast tak, ako to prezentuje ekonomická teória.