Riziko tvorby cien - Rybárová, Daniela, 1967-
Proces manažmentu rizika. Úspešné hodnotenie rizika závislé na efektívnej komunikácii a konzultáciách so zainteresovanými stranami. Určenie súvislostí. Identifikácia a analýza rizík. Zaobchádzanie s rizikom. Monitorovanie a posudzovanie rizík. Proces manažmentu rizika ako súčasť cenového rozhodovania. Určenie vnútorných a vonkajších súvislostí. Vymedzenie kontextu pre riadenie rizika. Identifikácia cenových rizík. Analýza a vyhodnotenie rizík.