Spokojnosť zamestnancov v zdravotníckom zariadení v období hospodárskej krízy - Hajduová, Zuzana, 1974-
Základné charakteristiky a faktory, ktoré ovplyvňujú spokojnosť zamestnancov. Výsledky výskumu spokojnosti zamestnancov vo Vranovskej nemocnici.