Civil society development during accesion: on the necessity of domestic support to EU incentives - De Ridder, Eline
Rozšírenie Európskej únie o osem krajín strednej a východnej Európy v máji 2004. Rozšírenie EÚ a demokracia. Divergentný vývoj českej a slovenskej občianskej spoločnosti. Vplyv Európskej únie na vývoj občianskej spoločnosti. Domáce špecifiká vývoja občianskej spoločnosti.