Nezaplatenie dane - Kantorová, Martina
Dane predstavujú významný verejný zdroj rozpočtu. Daň, definícia pojmu daň. Porušenie daňovej povinnosti. Trestnoprávny postih za porušenie daňovej povinnosti v Slovenskej republike. Zánik trestnosti už dokonaného trestného činu.