Skok po vysnívaný džob - Švorcová, Petra
Celoživotná lojalita k jednej firme a kariérna stabilia v dnešnej dobe ako prežitok. Fluktuanti (job hopperi) ako večne nespokojní s prácou. Job hopperi vylúčení z výberu nových zamestnancov. Najviac fluktuantov v oblasti informačných technológií. Neustále zdokonaľovanie svojich schopností ako pozitívum fluktuantov. Nová energia v podniku. Dôvody fluktuácie.