Rozvoj znalostnej spoločnosti podporou jej základných pilierov - Mihaliková, Eva
Podstata znalostnej spoločnosti a jej piliere. Hodnotenie úrovne pilierov znalostnej spoločnosti v Slovenskej republike. Verejná správa. Veda a výskum. Školstvo, celoživotné vzdelávanie. Inovácie. Systémy agregujúce poznatky. Swot analýza tvorby znalostnej spoločnosti.