Socioekonomický rozvoj európskych regiónov - Vaľovská, Zlata
Skúmanie úrovne socioekonomického rozvoja regiónov Európskej únie. Pohľad na úroveň rozvoja európskych NUTS2 regiónov umožňuje osobitá kalkulácia "socioekonomického indexu" na báze údajov čerpaných z databázy Eurostat-u v roku 2008.