Máme informácie, nevieme nič - Fričová, Lucia
Využívanie audiovizuálnych médií vo vzdelávaní. Príklad vplyvu televíznych programov nielen na ľudí, ale aj na firmy. Telenovela, ktorá naučí. Podieľanie médií na neformálnom vzdelávaní dospelých a detí. Verejnoprávne médiá a vzdelávanie. Absencia vzdelávacích programov pre deti.