Krízy v Ruskej federácii a komparácia ich príčin - Budai, Andrej
Východiská posledných dvoch významných hospodárskych kríz v Ruskej federácii v rokoch 1998 a 2008. Príčiny vzniku, následné opatrenia a východiská z obidvoch kríz. Odlišné, ako aj podobné charakteristické črty obidvoch kríz.