Investičné stimuly - Darmo, Ľubomír, 1984-
Charakteristika investičných stimulov. Typy investičných stimulov. Fiškálne, finančné a ostatné investičné stimuly. Kritériá poskytnutia investičných stimulov. Zoznam osvedčení o významných investíciách, u ktorých vláda SR rozhodla, že ich uskutočnenie je vo verejnom záujme.