Vybrané problémy v migrácii za vzdelaním - Mäsiar, Ondrej
Migrácia za vzdelaním najmä v kontexte strednej Európy ako sprievodný jav globalizácie. Najúspešnejší vzdelávací program Európskej únie - program ERASMUS. Dopady pre Slovensko ako východiskovú aj cieľovú krajinu medzinárodnej migrácie za vzdelaním.