Ekonomický cyklus a globálna finančná kríza - Novák, Marcel, 1979-
Priblíženie jednotlivých druhov kríz členených podľa rôznych kritérií, ako aj stručná a prehľadná charakteristika vzniku a priebehu jednotlivých fáz kríz a ich vplyv na ekonomické prostredie krajín.