Kvalita života v kontexte trvalo udržateľného rozvoja - Holková, Vieroslava
Kvalita života a trvalo udržateľný rozvoj. Program Európskej únie - Európa 2020. Ciele programu. Ukazovatele kvality života. Index ľudského rozvoja (HDI). HDI vybraných krajín za rok 2010. Porovnanie kvality života a trvalo udržateľného rozvoja. Index ľudského trvalo udržateľného rozvoja (HSDI). HDI a HSDI vybraných krajín za rok 2010. Index udržateľného ekonomického blahobytu.