Znalostná spoločnosť: trendy a výzvy - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Investície do znalostí ako hlavné zdroje oživenia hospodárskeho rastu. Poznatky, ich vytváranie a používanie predstavuje najvyššiu konkurenčnú výhodu pre firmy a krajiny. Ekonomika a spoločnosť 21. storočia.