Súčasný vývoj v EMU - Poláčková, Hana, 1968-
Súčasná situácia v eurozóne. Nezamestnanosť, dlhová kríza a nebezpečie prípadných ďalších výdavkov z verejných zdrojov v prípade výskytu nepredvídateľných situácií v dôsledku klimatických zmien.