Zmeny a tendencie v správaní domácností na Slovensku - Psárska, Marianna
Zmeny a tendencie v správaní domácností a obraz pokrízovej situácie na Slovensku. Vzťahy a vývoj základných ekonomických kategórií, ktoré sa používajú na objasnenie situácie a správania domácností a to príjmami, spotrebou a úsporami.