Nové vnímanie chudoby na začiatku 21. storočia. Ekonomické a neekonomické súvislosti - Rozborilová, Dária
Zmeny vo vnímaní chudoby, špecifikácia príčin a dôsledky týchto zmien. Identifikácia možných alternatív ďalšieho vývoja, ktoré budú korešpondovať s potrebami formovania nových ekonomík v podmienkach začiatku 21. storočia.