Hospodársky cyklus v kontexte inovácií i zamestnanosti a súčasná globálna kríza - Ivanová, Pavlína
Teória reálneho hospodárskeho cyklu ekonóma Josepha A. Schumpetera ako jedna z najvýznamnejších starších teórií hospodárskeho cyklu. Škola reálnych hospodárskych cyklov. Súčasná hospodárska kríza a ekonomický cyklus.