Rozvojové krajiny v ére globalizácie - Rubisová, Michaela
Globalizáciou ovplyvnené rozvojové krajiny, problém chudoby a absencie ekonomického rastu v týchto krajinách. Definičné vymedzenie rozvojových krajín. Rozvojová pomoc a potreba ekonomického rastu týchto krajín.