Teoretické aspekty finančných kríz - Kálovec, Marek
Pohľad súčasných predstaviteľov ekonomickej vedy na finančné krízy. Ktoré faktory sa považujú za spúšťacie mechanizmy kríz a akým spôsobom prebieha ich transmisia vo svetovej ekonomike.