Priame zahraničné investície na Slovensku a technologická náročnosť odvetvia - Skalák, Pavol
Rozsah priamych zahraničných investícií a vývoj PZI na Slovensku podľa technologickej náročnosti odvetvia. Podiel zahraničných firiem na vývoze Slovenska. High technológie alebo inovácie. Nástroje, ktorými možno prilákať vybrané podniky pôsobiace v tomto segmente.