Mobilita pracovných síl v európskych podmienkach a jej úloha adaptačného mechanizmu v eurozóne - Lennerová, Ivana, 1979-
Východiská mobility pracovných síl v ekonomickej teórii. Migračná politika a mobilita pracovnej sily. Mobilita pracovných síl v európskych podmienkach.