Vývoj a analýza zhodnocovacieho procesu ekonomiky Slovenska - Valach, Matej
Analýza vývoja produkcie, hrubej pridanej hodnoty a ďalších ukazovateľov pomocou komoditno-odvetvových tabuliek dodávok a použitia, ktoré poskytujú štatistické údaje o ekonomickom systéme nielen podľa hlavných ekonomických činností, ale aj podľa jednotlivých sektorov.