Dôchodková nerovnosť v kontexte globalizačných a integračných procesov - Líšková, Barbara
Kvalita života. Objektívne a subjektívne podmienky kvality života. Indikátory indexu ľudského rozvoja pre SR za rok 2010. Kvalita života v krajinách Európskej únie v kontexte globalizačných a integračných procesov. Dôchodková nerovnosť. Vplyv krízy na dôchodkovú nerovnosť v SR. Indikátory príjmovej chudoby. Stratégia Európa 2020.