Priemyselná politika SR v čase globálnej hospodárskej krízy - Lukáčik, Ján
Vymedzenie hospodárskej politiky. Priemyselná politika ako nástroj hospodárskej politiky. Ekvivalenty na označenie priemyselnej politiky. Priemyselná politika Slovenskej republiky.