Monetární nerovnováha v teorii endogenních peněz - Korda, Jan
Endogenita peňazí v novom konsenze. Jednoduchý model nového konsenzu. Doplnenie trhu peňazí. Postkeynesovské spory o monetárnu nerovnováhu. Trh úverov a trh peňazí. Mechanizmy zabezpečujúce rovnováhu na trhu s peniazmi.