<The> processes linked with the creation and deprivation of human capital within the context of social inclusion - Gavuliak, Roman
Ľudský kapitál a chudoba. Vplyvy chudoby na ľudský kapitál. Nevyužitý alebo "stratený" ľudský kapitál a jeho negatívne účinky na dianie v spoločnosti. Výsledky regresnej analýzy. Modely. Najnovší vývoj premenných použitých v modeli.