Kríza a oživenie v ekonomike SR - Trnovský, Karol, 1983-
Problematika výkonnosti SR v podmienkach hospodárskej krízy. Analýza predpokladaného priebehu recesie a následného oživenia ekonomiky. Komparácia výsledkov oproti trendu z predkrízového obdobia. Budúci vývoj HDP bude závisieť od plnenia finančného a rozpočtového plánu vlády a priebehu dlhovej krízy v Európe.