Podnikateľskí anjeli - pomocníci v podnikaní - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Fyzická osoba, ktorá sa rozhodne vlastnými finančnými prostriedkami investovať do rozvoja podnikateľskej činnosti druhých. Podanie pomoci na začiatku inovatívneho podnikania.