Obmedzenia teoretických predpokladov dokonalého trhu - Adamík, Kamil
Dokonalý trh, predpoklady dokonalého trhu. Na základe stručného výkladu obsahu jednotlivých predpokladov bola potvrdená nerealizovateľnosť a protirečivosť samotných predpokladov.