Závislosť dojčenskej úmrtnosti od zvolených faktorov v krajinách EÚ - Megyesiová, Silvia, 1969-
Overenie vzťahu medzi zvolenými ukazovateľmi, ktoré popisujú sociálnoekonomický stav krajiny a ukazovateľa verejného zdravia.