Outsourcing ako projekt - Badáňová, Lucia
Pojem outsourcing, proces outsourcingu. Charakteristika poskytovateľov outsourcingových služieb. Implementácia outsourcingu. Riadenie outsourcingového vzťahu a spätná väzba.