[Geografický informačný systém ako zdroj strategickej inovácie podniku z hľadiska posilnenia jeho konkurencieschopnosti] - Belkovicsová, Daša, 1982-
Recenzia príspevkov, kde autori z rôznych aspektov analyzujú a hodnotia javy ovplyvňujúce spádové oblasti maloobchodných jednotiek. Priestorové správanie spotrebiteľa umožňuje pochopiť obchodnú atraktívnosť maloobchodných jednotiek a programovať ich budúce implementácie.