Prieskum financovania organizácií tretieho sektora v SR - Bukovová, Sylvia, 1959-
Zdroje financovania organizácií tretieho sektora na Slovensku - mix finančných zdrojov. Prieskum financovania organizácií tretieho sektora - výsledky dotazníkového prieskumu.