Obstarávací proces softvéru - vývoj alebo nákup - Černý, Matej, 1982-
Úlohou IT manažéra a jeho oddelenia je vybrať pre podnik čo najvhodnejší softvér. Akvizícia nového softvéru je proces skladajúci sa z viacerých fáz od prípravy podkladov na zrealizovanie výberu, cez rozhodovanie o nákupe alebo vývoji až po uzavretie zmluvy a prebratie riešenia. Základné faktory výberu softvéru.