Information and communication technologies (ICT) and their importance for the development of regions - Parízková, Jana
Vplyv informačných a komunikačných technológií (IKT) na vývoj ekonomiky krajín, regiónov a na samotné obyvateľstvo. celkový význam IKT pre spoločnosť. Informačné a komunikačné technológie na Slovensku, história, vývoj. IKT v regiónoch Slovenska.